خــــانه |  راهـنمای تـــارنما |  جستجو    
 
     
 
 

     تــــــــازه هـــــــا  
 
   تاریخ شفاهی زندگی پروفسور حسابی
   همایش بین المللی یوسرن
   رساله راه بهبودی
   کتاب پروفسور حسابی و دانش اتمی ایران
   بیست و هشتمین یادمان پروفسور حسابی
   مکاتبات پروفسور حسابی و آندره ژید ...
   فاطمه گله ...
   جناب مهندس غلامرضا سحاب - دوستان
   گزارش رونمایی از دیوان حافظ حسابی
   تور گردشگری منزل، موزه، کتابخانه ...
   بروشور موزه پروفسور حسابی
   خبرنامه روز جهانی موزه (بهار 97)
   تعیین ساعت ایران
   همایش یونسکو در بنیاد پروفسور حسابی
   فیلم های مصاحبه با پروفسور حسابی
   سخنرانی در سوگ درگذشت اینشتین
   بخشی از عضويت های استاد‎‎‎‌
   دیدگاهی بر تئوری پروفسور حسابی
   بزرگداشت سی صدمین سالگرد تولد نیوتن
   خرید زمین در کره مریخ
   تئوری استاد
   تزهای تقدیمی اساتید بزرگ به استاد ...
 
     پیــــــوندهــــــــــا 
 
   

   

   
   
   
   
 
 
 
 
 
 
 
     
     
         
    Christmas

Wishing you all the joys and wonder of Christmas ... May this season fill your life with bright and precious moments and bring you lots of sweet and pleasant surprise Merry Christmas
 
 
     
  کریسمس
 
   
 
یلدا – شب چله – ایرانیان و بزرگداشت مهر – کریسمس - ولادت مسیح ، پیام آور مهر و دوستی
 
 
از دوران کودکی ، در قصه‏‌ها و یا دوره‌‌های مختلف تحصیلی و آموزشی ، شنیده و خوانده‏‌ایم ، که خداوند عالم ، همواره ، رسول و پیام‌آوری را ، برای هدایت بشر ، انتخاب می‏‌نموده و اعزام آن راهنماي نوین را به وسيله حرکت ستاره‏‌يی به اطلاع جهانیان ، می‌‌رسانیده است .

این ستاره معروف ، که در تمامی کتب آسمانی ، از آن به نام ستاره راهنما ، یاد می‌‌شود ، ستاره داود است که ماموریت این آگاهي‏‌رسانی را ، با حرکت غیرمعمول خود ، که موجبات جلب توجه منجمین را ، فراهم می‌‌آورده ، بر عهده می‏‌گرفته است .

مسلما ، می‌‌دانید که به حركت درآمدن این ستاره راهنما ، از مبدايي معين به مقصدي مشخص ، تنها ، به وسیله ستاره ‌شناسان مبرز و دانشمندان کارکشته علم نجوم (آسترونومیست‌‌ها) ، که در آن سال‌‌ها و روزگار به تعداد انگشتان یک دست هم نمی‏‌رسیده‏‌اند ، قابل ردیابی بوده است .

در کتاب آسمانی تورات ، ذکر شده است ، که ستاره فوق‏‌الذکر (همان ستاره پيام‌‌رسان) به فرمان الهی ، از شرق به غرب ؛ از ایران زمین به سمت روم ، یونان و فلسطین ، به حركت درمی‌‌آید تا ولادت پیامبر اولوالعزم آینده (عیسی مسیح (ع) ) را ، به جهانیان اعلام کند .
آموزنده‌‌ترآن‌ كه این رویداد استثنایی ، در تصاویر و آثار ماندگار نقاشان بزرگ جهان ، در قریب به اتفاق موزه‏‌های مشهور ، یادآور همین مهم تاریخی می‌‌باشد و همگی ، حکایت از ماموريت خطیر دانشمندان ایرانی(مغ‌‌های ایران باستان Magic در زبان انگليسي و يا Mage در زبان فرانسه) برای کشف آن رخداد ممتاز و انجام ماموریتی پژوهشی و الهی دارد .

آنان ، سه مغ (محقق ایرانی) هستند ، که توان کشف حرکت نامتعارف ستاره راهنما را داشته ، به راز آن پی برده ، سراغ حاکم وقت رفته با اطمینان از توجه همه جانبه و کامل حکام دلسوز امپراتوری بزرگ ایران زمین ، امکانات لازم ، اعم از آذوقه و منابع مالی کافی ، برای تهیه وسایل تحقیقاتی و ضروریات دیگر این ماموریت ویژه طولانی را ، دریافت نمودند .

تا با این پشتیبانی مادی و معنوی ، بتوانند با اتکا به علم و درایت خود و پیش‏‌بینی‌‌های محاسباتی ، تعقیبی دانشی و پژوهشی را ، پی گرفته ، آن ستاره را ، تا سرزمینی دوردست (فلسطین) رد‌یابی کرده ، حاصل آن را ، سوغات سرافرازی جهانیان نموده و جاودان سازند .


دانشمندانی با چهار شتر ، مملو از تجهیزاتی خاص ، برای این سفر علمی :

بارِ شتر اول یا پیش‌‌قراول : شامل وسایل ستاره‌‌شناسي و نجوم (اسطرلاب و . . . ) ، به عنوان تجهیزات رصد و محاسبات موقعیت‏‌یابی آسمانی .
اما ، بار سه شتر بعدی ، نشانیست بارز ، از اختصاص سرمایه‌‌یی بی‌‌مانند و نشان‌دهنده اوج اطمینان ، اعتماد و حمایت از دانشمندان ، در ایران باستان
بارِ شتر دوم : انبوهی از زمرد .
بارِ شتر سوم : الماس‌های درخشان
و بارِ شتر چهارم : کوهی از یاقوت
با این حمایت‌ها ، طبیعی به نظر می‌‌رسد ، که ماموریت کاشفین محل تولد پیامبر نوزاد ، با توفیق روبه رو شده و این فرآیند تطبیقی آن دانش‌داران ، با حامیان دانش و دانش‌‌افزایی ، برای همیشه ، الهام بخش نقاشان ، مجسمه‌سازان ، موزه‌‌داران و تاریخ‌‌نگاران جهان و از همه مهم‌‌تر ، ثبت در کتب آسمانی ، به عنوان بهترین آموزه بشر ، یعنی ، تقدس امر پژوهش ، در جهان گردد .

اما ، آنچه در تمام تصاویر مرتبط با این واقعه ، به چشم می‌خورد ، پوشاک بسیار آراسته و کاملا پوشیده و خاص این دانشمندان ، یعنی قبا و عبا ، لباس ده هزار ساله و آرنگ (سمبل) دانشمندان ایرانی است .

یعنی ، همان لباس آرنگ‌‌گونه جشن‌های دانش‏‌آموختگی (فارغ‏‌التحصیلی) در دانشگاه‌‌های بزرگ جهان ، که به نام لباس آوی سن ، ابن سینا و یا به قول همان غربی‌‌ها ، لباس پدر علم جهان ، معروف و شناخته می‌‌شود .
که حتی ، آرایش محاسن و موی آنان نیز همین ادعا ، یعنی ایرانی بودنشان را ، در تمام نقاشی‌‌های برجسته نگارگران جهان ، جلوه‌‌گر می‌‌نماید .

تمامی این ماجرا ، یعنی اطلاع‌‌رسانی این پژوهندگان به دولت (حکومت) ، از تصمیم به حرکت تا کسب حمایت‌‌های مالی حکام ، یعنی سهولت دریافت امکانات لازم ، برای اعزام به آن ماموریت ، نشان آن است ‌که بیت‌المال (در اینجا جواهرات) و این سرمایه‏‌های پرارزش ملی ، بسیار آسان در دسترس محققین ، قرار می‌‌گرفته است ، تا از کم‌‌ترین اتلاف وقتی پرهیز شود و امکان توفیق در آن ماموریت خطیر را بیابند . بنابراین مراتب ، اجازه بدهید ، به یک آرنگ هزاران ساله ، در اثبات این ارزش‌گزاری ملی (مسلما ، جهان پیشرفته امروز) اشاره کنیم و یادآور شویم که رنگ بار این شترها (سبز : رنگ زمرد ؛ سفید : رنگ الماس و سرخ : رنگ یاقوت) ، به قولی سرچشمه الهامی شد ، برای انتخاب سه رنگ پرچم کاویانی ایران زمین ، که نشانگر ضرورت احترام به نقش ارزشمند معلمین ، محققین و دانشمندان در این سرزمین می‌‌باشد .
بنابراین ، باید فخرکنیم و به خود ببالیم ، که این رنگ‌‌ها ، در نقش آرنگی برای پرچم ایران زمین و بیان آن در چنین داستان الهی ، در کتاب آسمانی یک پیامبر اولوالعزم (فرمایش ایزد یکتا) ، درسی جهانی و بین‌‌‌ المللی را ، فرا راه جهانیان آرزومند سربلندی‏‌ها ، قرار داده است ! کما این‌که ، پرچم بسیاری از کشورهای دنیا ، چون ایتالیا ، هند ، مکزیک و . . . عینا ، برگرفته از همین نمایه پرمعنا و آموزنده ایران عزیزمان است .
ولی ، هزار افسوس ، که حتی ، یک کلمه از این فلسفه گرانسنگ را ، نه تنها ، به ما نمی‌آموزانند و این هشدار دردناک ، نشان می‏‌دهد ، که بی‌‌جهت ، یک تمدن ، ده هزار سال ، بقا نمی‌‌یابد و استواری آن با شناخت درست و انتقال به نسل‌‌های بعدی طلایه‏‌دار آن ممکن می‏‌شود ، ولاغیر !


 
         
     
■ زندگی نامه     ■ فرهنگی     ■ پژوهشی - صنعتی     ■ گالری    
                       
» شرح زندگی     » چاپ و انتشار     » تئوری استاد     » گالری عکس    
» خانواده     » موزه     » مکانیک و هیدرودینامیک     » گالری فیلم    
» فرهنگی، هنری     » کتابخانه     » هوش مصنوعی     » تاریخ شفاهی    
» تحقیقات     » فرهنگ ایرانی     » فیزیک ذرات بنیادی و حرارت     » گالری پوستر    
» کتاب ها     » مراسم و سخنرانی ها     » الکترونیک و اپتیک     » تور مجازی بنیاد    
» رساله ها، مقالات و سخنرانی ها     » جوایز                
» موسسات     » نشست های علمی – فرهنگی بنیاد     ■ زیست محیطی          
» خدمات و مشاغل     » رسانه ها                
» دوستان، همکاران، شاگردان           » سازمان ملل، ارتقاء زیست محیطی بنیاد          
» نشان ها و مدارک بین المللی     ■ تازه ها     » فعالیت های زیست محیطی          
» کنفرانس ها و عضویت ها           » نشست های زیست محیطی          
» جملات برجسته استاد     » تازه های تارنما     » نمایشگاه های زیست محیطی          
» بورس پروفسور حسابی         » فضای زیست محیطی بنیاد (عکس)          
 
         
  کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به بنیاد پروفسور حسابی می باشد. 1395- 1348